Framsiden

 

Våre samarbeidspartnere
 
 
 
 
 

 

Magasinet Klatring

 

 

 

Norges klatreforbund
 

Besøk og postadresse: 

Postboks 5000

0840 Oslo

klatring@klatring.no

<< Tilbake

 

 

 

Resultater NM i buldring 2016

Hanna Midtbø fra Oslo Klatreklubb og Thilo Schröter fra Kolsås Klatreklubb vant som i fjor gull i seniorklassene og fikk dermed med seg hver sin kongepokal hjem. Hjemmefavoritten Bergljot Jullumstrø Hansen fra Trondheim og Leo Bøe fra Bergen Klatreklubb var sterkest i klassene eldre junior. I klassen yngre junior vant Kolsås Klatreklubbs Lea Schmitthenner og Albert Ilsaas Suthurst. Se resultater.

 

Rutesetterne Adam Pustelnik og Martin Mobråten traff bra på nivå. Utøverne var veldig fornøyde med kombinasjonen av teknisk og fysisk stil. Med rekordstor deltakelse ble det mange buldre å sette på kort tid. En stor takk til Adam og Martin for buldreproblemer som utfordret utøverne og gjorde konkurransen spennende å følge.

 

Trondheim Klatreklubb og Trondheim Klatresenter viste igjen at de kan arrangere buldrekonkurranser. En stor takk til styreleder Hans Petter Wollebæk og alle frivillige i Trondheim Klatreklubb for et fantastisk arrangement. Med speaker Marius Moe ble det stort stemning og et veldig bra show.

 

TV-sendingen av seniorfinalen på TV2 sportskanalen og streamingen av hele konkurransen på TV2 Sumo var en milepæl i dekning av klatresporten i Norge. Til tross for noen lydproblemer i starten, ble det en veldig bra produksjon. Stor takk til Medialab som stilte mannsterke og med Bjørn Sætnan som kommentator ble det en spennende og proff sending. Vi håper med dette at vi kan få opp interessen for klatresporten i Norge og knytte til oss nye sponsorer og samarbeidpartnere. Klatring og buldring er blitt en svært populær idrett som vokser raskt i Norge og ellers i verden.

 

Fikk du ikke sett konkurransen direkte, kan den fortsatt sees gratis på http://sumo.tv2.no/sport/klatring/

 

 

Takk til

Arrangør – Trondheim Klatreklubb

Klatresenter – Trondheim Klatresenter

Rutesettere – Adam Pustelnik og Martin Mobråten

Hoveddommer – Arve Stavø

Speaker –  Marius Moe

Kommentator –  Bjørn Sætnan

Produksjon –  Medialab

Distribusjon – TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo

Premier – Varri

Sammenlagtpremier – Chris Reddy

Bilder – Thor-Henrik Kvandahl, Ulf Egeberg

 

Og selvfølgelig alle utøverne!

 

Finale - Damer senior

Finale - Herrer senior

Finale - Eldre junior jenter

Finale - Eldre junior gutter

Finale - Yngre junior jenter

Finale - Yngre junior gutter